Jumaat, 5 Disember 2008

kawan lama dr US-CA





hm.. baru-baru ni ain install imvu sbb nak cari balik kawan lama ain dr US tu... dah dua tahun agaknya kami tak bersua... sangat-sangat rindu padanya... :) tapi bila dah instal imvu, hm... dia pula tak ingat ain... hahaha... maybe sebab ain terus lost contact kot 2 thn lps... pernah jgk dia antar msg kat home page, tp ain pun dah lama tak buka, so ain biarkan macam tu jela...

 lps ribut melanda baru la ain bebas nak buat apa-apa... yelah... dah bebas... leh la terbang kemana2... lol... bkn ape... ain memang ingat kawan lama tu, cuma ain tak sempat je nak lawat dia, dia kan jauh, cmner nak lawat... :( hmm tak pe la... nanti kalu dia da ingat ain smula maybe dia akan msg ain lg... hm.. kalau kawan2 nak tahu IMVU ni merupakan messenger same jgk macam YM...

tapi ia lebih menarik... sebab kita bloh borak dengan pelbagai situasi, kta boleh nampak dia melalui image 3d... boleh tukar2 baju, boleh pegi melancong, shopping dgn crdt sendiri, dan macam2 lagi... kadang2 dgn macam ni kite lebih senang nak dekat ngn org2 kat luar sana, kita boleh tahu mood dia, leh tahu keadaan dia dan ekpressi dia dgn 3d person... hm.. kalu home page pulak macam friendster, myspace... bagi saya best la... ^_^ hmm.. nak cakap banyak2 ain takut kwn2 sume tak paham pulak...nanti kalu kawan2 leh tengok sendiri la... lagi pun tak ramai lg org tahu pasal imvu ni, kalu kat US mmg dah berzaman agaknya, sampaikan ade jgk nenek yang berumur 53 thn pun boleh chatting... hmm mungkin sebab dorang leh la jumpa geng2 dorg kat dlm ni kot, kalu kat sane siang kat malaysia malam kan? ramai jugak org yang berbudi bahasa dlm ni... macam nenek tu leh suruh sy tido sbb da lewat malam... padahal kat tpt dia masih pagi... haha... good grandmama... haha... hm... IMVU ni penting ke? entah la.. bagi saya ok je... kalu free kite bukak la... leh latih dri sendiri utk berkomunikasi... tapi jaga2... kadang2 ade juga org2 yang nakal dlm tu... so just ignore... sbb imvu ni seakan2 dunia 3D yang betul2 infinity.... sy pun tak explore lagi benda ni betul2... cukup la sekadar ada kawan2 foreigner... and makes friend with them... haha... sgt2 seronok tapi dlm keseronokan tu jgn la kita lupa pada suruhanNYA ye? untuk adik2... kene minta kebenaran mak ayah dlu... haha... ok.. kalu kawan2 nak tahu lebih lanjut ttg IMVU... leh layari...

home page ainiz
http://www.imvu.com/Guest_ainiz
home page ainjeni
http://avatars.imvu.com/Guest_ainjeni

register la kalu kawan2 berminat... ok tu je wat mase ni... bye bye ;)