Khamis, 20 November 2008

salam to our new music...




salam... 2 hari yang sangat memenatkan di kajang.... ain dan kump sofieya baru berakhir buat rakaman di studio devotees... halim banyak la jugak tolong kami, dari kolej sebelum kami melangkar ke dunia seni ni sampai sekarang... antara lagu-lagu yang kami telah rakamkan ialah rangkai kasih (lagu&lirik ; ain jeni &huda), teman terlalu akrab (halim), eksplorasi (huda) dan lagu terakhir ialah linangan air mata(ain jefrie), kesemua lagu2 ini kami bawa kan dengan rentak yang berbeza, contoh nya spt 'rangkai kasih', kami bwk lagu yg agak sweet la agar dpt mencuri hati adik2 dan kanak2 di mase kini, lagu yang kedua kami bawakkan lagu 'teman terlalu akrab' lagu agak rancak skit,khas pada sesiapa yang tak suka kan lagu slow, yang ke3 lak, eksplorasi... haaa lagu ni memang slow tapi lagu yang terakhir memang ain sendiri tak percaya ialah lagu linangan air mata dimana lagu ini mula2 flow dia slow je, pastu akhir2 memang berat giler, ala2 rock&reggea skit... hm...tak tahu lah macam mana leh dpt kan idea ni, tapi atleast sofieya membawakan kelainan bagi lagu2 yang tersendiri... wslm